Atenes

La policia detona un altre paquet bomba, ara a l'ambaixada francesa a Atenes

La policia grega ha detonat de manera controlada un altre paquet bomba, ara destinat a l'ambaixada francesa a Atenes. L'explosió no ha provocat ferits. Aquesta setmana, la policia de Grècia ha descobert una quinzena de paquets bomba, sobretot en ambaixades estrangeres, sense que cap organització hagi reivindicat les accions. El govern grec manté suspesos fins aquest divendres els enviaments de paquets per correu aeri a l'estranger.

Actualitzat
La policia grega ha interceptat un paquet sospitós amb destinació a l'ambaixada francesa a Atenes. Els artificiers han fet una explosió controlada de l'objecte, que no ha causat ferits. El paquet havia estat retornat a l'agència de missatgeria des de la legació diplomàtica.

Aquest nou incident ha disparat l'alarma al país dos dies després d'una onada de paquets bomba, tots amb origen a Grècia. Fins a 13 enviaments van ser interceptats dilluns a Atenes, Berlín i Bolonya dirigits a ambaixades, institucions i polítics europeus com la cancellera alemanya, Angela Merkel; el president francès, Nicolas Sarkozy, i el primer ministre italià, Silvio Berlusconi.

Les autoritats descarten la pista d'Al-Qaeda i atribueixen les accions a l'extrema esquerra o l'anarquisme local.
Anar al contingut