Madrid

La policia deté 24 persones a Barcelona i les Canàries per falsificació de certificats d'empadronament

La policia estatal ha detingut 24 persones de diverses nacionalitats a Barcelona i a les illes Canàries acusats de falsificar certificats d'empadronament. Els compradors pagaven entre 1.500 i 3.000 euros per obtenir aquest document de forma fraudulenta i després l'utilitzaven per sol·licitar la regularització per la via de l'arrelament social. Dels certificats falsos que s'han recuperat n'hi ha un de l'Ajuntament de Premià de Mar, al Maresme.

Actualitzat
La policia nacional ha desarticulat una organització que es dedicava a la falsificació de certificats d'empadronament a tot l'Estat. Els compradors pagaven entre 1.500 i 3.000 euros per obtenir aquest document de forma fraudulenta i després els utilitzaven per sol·licitar la regularització per la via de l'arrelament social.

En l'operació han detingut 24 persones de diverses nacionalitats, la majoria a les illes Canàries, però els màxims responsables de la xarxa han estat detinguts a la demarcació de Barcelona, quan duien a sobre tot tipus de documentació que els incriminava.

Dels certificats falsos que s'han recuperat n'hi ha un de l'Ajuntament de Premià de Mar, al Maresme. L'organització també havia aconseguit falsificar informes dels serveis socials municipals per acreditar la integració social dels compradors.
Anar al contingut