Miami

La policia de Miami Beach mata un presumpte atracador armat amb una navalla en un nou cas polèmic

Sis agents que envoltaven l'atracador li disparen diversos trets amb un fusell mentre cau a terra immobilitzat per una Tàser

Actualitzat

La policia de Miami Beach ha mort a trets, aquesta matinada, un presumpte lladre que anava armat amb una navalla de barber.

En una polèmica actuació policial, un dels sis agents que envoltaven l'atracador li va disparar diversos trets amb un fusell mentre queia a terra immobilitzat perquè previament li havien disparat amb una pistola elèctrica, una Tàser.

L'home, que havia entrat en una sucursal del Bank of America, hauria amenaçat de fer explotar una bomba si no li donaven els diners. Sense haver aconseguit el seu objectiu, l'home va sortir del banc i es va refugiar en una barberia, d'on va sortir amb la navalla.

Quan l'home va sortir de la barberia, es va veure envoltat de policies, que van acabar disparant contra ell amb una pistola elèctrica. Però, gairebé al mateix moment, un altre agent va rematar l'home a terra amb diversos trets de fusell.

El cap de la policia de Miami ha explicat que tant l'atracador com l'agent que li va disparar són hispans, però no n'ha revelat les identitats. El Departament de Policia ha obert una investigació per saber si els agents van actuar de forma correcta.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut