Barcelona

La policia comprova que el vehicle sospitós aparcat a la Via Laietana no conté explosius

El carrer ha estat tallat fins que s'ha comprovat que un vehicle sospitós aparcat davant la comissaria de la Policia Nacional no tenia explosius

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que el vehicle sospitós estacionat a la Via Laietana, molt a prop de l'edifici de la direcció superior de la Policia Nacional, no portava explosius.

 


 

La via s'ha tallat a un quart de vuit del vespre entre la plaça d'Urquinaona i la d'Antoni Maura per fer comprovacions del vehicle sospitós. El cotxe, un Seat de color vermell amb matrícula francesa, estava estacionat en un lloc no autoritzat.

 

 


 

 

A la zona, s'hi han desplaçat membres dels Tedax, especialitzats en explosius, i de les unitats canines dels Mossos i de la Policia Nacional. Una de les unitats canines hauria detectat presència d'explosius a dins del vehicle investigat.

Un cop els Tedax han pogut entrar a dins del cotxe, s'ha pogut confirmar que es tractava d'una falsa alarma i que no hi havia explosius. Poc després s'ha reobert el carrer als vehicles i als vianants.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut