Troben 39 persones mortes dins d'un camió a l'est de Londres

El conductor del camió, de 25 anys, va ser detingut sota sospita d'assassinat a Essex

Actualitzat

Els 39 cadàvers s'han trobat en un contenidor d'un camió en un polígon industrial a Essex, a l'est de Londres. Fonts policials asseguren que el camió provenia de Bulgària i havia arribat dissabte a Holyhead, Gal·les. Aquest port és la porta d'entrada d'Irlanda més important pel que fa a ferris.

Les 39 víctimes, que s'especula que podrien ser migrants, són 38 adults i un adolescent. El conductor, un home de 25 anys d'Irlanda del Nord, va ser detingut. Ara se l'està interrogant i està detingut sota sospita d'assassinat.

El superintendent en cap Andrew Mariner ha explicat que serà un procés llarg i difícil:

"Estem treballant per identificar les víctimes, però podria ser un procés llarg"

 

La policia acordona el camió on s'han trobat 39 cadàvers

 

Els serveis d'emergència han explicat que els cossos van ser descoberts dins el contenidor al Parc Industrial Waterglade a Grays, situat al costat del riu Tàmesi, a unes 20 milles del centre de Londres.

Es creu que el conductor hauria intentat entrar aquestes persones a través del port de Gal·les per evitar-ne un altre, el de Dover, que connecta amb França, més controlat arran del Brexit.  

El primer ministre de Regne Unit, Boris Johnson, ha dit que està "horroritzat" per la mort de les 39 persones:

 

Si es confirma que les víctimes eren migrants, no seria la primera vegada que passa al Regne Unit. El juny del 2000, 58 migrants xinesos van ser trobats morts per asfixia en un camió a Dover. Aquella vegada hi va haver dos supervivents.

 

ARXIVAT A:
Policial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut