Londres

La policia britànica descarta l'origen terrorista de l'incendi de Londres

Els bombers ja han pogut controlar l'espectacular incendi que s'ha declarat a Londres i que ha tornat a activar les alarmes, si bé s'ha descartat que es tracti d'un atemptat. El foc ha cremat un magatzem buit situat al perímetre de la futura anella olímpica, en un lloc per on passa la nova línia ferroviària d'alta velocitat. Això ha fet que, d'entrada, se sospités d'un atac, extrem que ha quedat descartat. Quinze vehicles i 75 bombers han treballat en l'extinció de les flames.

Actualitzat

El gran núvol negre, de dimensions dantesques, s'ha pogut veure des de diferents àrees de la capital britànica. La policia metropolitana està investigant què ha passat, però ja ha descartat un possible motiu terrorista. Segons un portaveu de Scotland Yard citat per la BBC, "no tenim res ara mateix que suggereixi que no sigui res més que un incendi". El Servei d'Ambulàncies de Londres ha indicat que no tenen dades de víctimes.

Uns 75 bombers i quinze vehicles continuen treballant en l'extinció de l'incendi. Segons la BBC, el Departament de Bombers ha rebut una trucada poc després de les 12.00 hora local, les 13.00 a Catalunya, en què s'alertava d'una gran columna de fum al carrer Waterden, a Stratford.

La zona de Stratford, a l'est de la ciutat, on s'ha produït el foc, es troba molt a prop de l'anella olímpica que s'està construint per als jocs del 2012. 

Anar al contingut