Agents de policia s'emporten bosses amb proves de la parcel·la que estan investigant sobre la desaparició de Madeleine McCann (EFE / Friedmann …
Agents de policia s'emporten bosses amb proves de la parcel·la que estan investigant sobre la desaparició de Madeleine McCann (EFE / Friedmann Vogel)

La policia alemanya busca pistes de la desaparició de Madeleine McCann en una finca

Els agents han descobert un soterrani on esperen trobar indicis per poder incriminar el sospitós d'haver segrestat i assassinat la nena, l'any 2007 a l'Algarve

Actualitzat

La policia alemanya registra una finca de la regió de Hannover buscant alguna pista de la desaparició de la nena britànica Madeleine McCann.

Els agents excaven des de fa tres dies una parcel·la entre les ciutats d'Ahlem i Seelze, on podria haver viscut el principal sospitós dins d'una furgoneta.

 

Una agent de policia, davant la zona acordonada del terreny on es busquen pistes sobre la nena Madeleine McCann
Una agent de policia, davant la zona acordonada del terreny on es busquen pistes sobre la nena Madeleine McCann (EFE / Friedemann Vogel)

 

El terreny acostumava a llogar-se, però el llogater de la parcel·la del costat ha explicat que, en els dos anys que fa que és allà, no s'ha utilitzat i només hi ha terra. La policia està utilitzant màquines excavadores per remoure la terra i, paral·lelament, fan rastreigs més precisos amb pales i rasclets.

Aquest dimecres, la policia ha descobert un soterrani on espera trobar indicis més concloents per poder incriminar el sospitós, actualment empresonat per tràfic de drogues, que pensen que podria haver portat la nena de Portugal fins a Alemanya en un viatge de 24 hores.

 

Aquest sospitós, Christian B., de 43 anys, va viure a l'Algarve a l'època de la desaparició de Madeleine i ha estat condemnat per delictes sexuals. El senyal del seu telèfon mòbil el situa prop del lloc on va desaparèixer la nena, però la fiscalia encara no ha presentat cap acusació formal contra ell perquè encara no té prou indicis de la seva presumpta autoria del crim.

Madeleine McCann va desaparèixer el 2007, quan tenia 3 anys, mentre estava de vacances amb els seus pares a la ciutat portuguesa de Praia da Luz. Les autoritats alemanyes sospiten que, en aquest municipi de l'Algarve, l'home va segrestar Madeleine i després la va assassinar.

 

Vehicles policials a la zona que s'està registrant a la recerca de proves sobre la desaparició de Madeleine McCann (EFE / Friedemann Vogel)

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut