Jocs Olímpics

La pluja obliga a ajornar el debut de Tommy Robredo en el torneig de tenis

Tommy Robredo no ha pogut debutar encara en uns Jocs Olímpics en els quals té dipositades moltes esperances. L'olotí ha vist com la pluja caiguda sobre Pequín aquest diumenge obligava a ajornar la primera jornada del torneig de tenis.En hoquei herba, en canvi, la selecció espanyola ha viscut el primer contratemps en caure contra les amfitriones, la Xina, per 3-0. El combinat de waterpolo, per la seva banda, sí que ha saldat amb un triomf el seu segon compromís, ja que ha derrotat el Canadà per un contundent 16-6.

Actualitzat

El torneig de tenis s'ha vist endarrerit per les precipitacions que han caigut sobre Pequín aquest diumenge. En total només s'han pogut disputar vuit enfrontaments, tant en el quadre masculí com el femení. Aquest contratemps ha obligat a ajornar el debut de l'olotí Tommy Robredo davant l'italià Andreas Seppi. Carla Suárez no ha pogut acabar el seu partit tot i que en el moment de suspendre'l s'estava imposant a la xinesa Xuai Peng per 5-4. Noms com els de Tomas Berdych, James Blake, Nicolai Davydenko, Fernando González o Guillermo Cañas sí que han tingut temps de completar els seus duels i s'han classificat per a la ronda següent.

Una de les decepcions de la jornada ha arribat en l'hoquei herba femení, en què les espanyoles s'han topat amb la fortalesa del combinat local i han començat la seva participació als Jocs amb una derrota per 3-0. La nota positiva, pel que fa als esports d'equip, ha estat per a la selecció de waterpolo, que ha apallissat el Canadà per 16-6.

Altres competicions

En vela aquest matí s'ha completat la quarta regata de la modalitat de yinling i les catalanes Mònica i Sandra Azón han acabat sisenes. D'aquesta manera milloren la catorzena posició aconseguida en la tercera regata. Rafel Trujillo, per la seva banda, és tercer en finn.

La tiradora d'Ascó Sònia Franquet ha quedat fora de la final després de quedar catorzena en la prova de pistola d'aire de 10 metres quan només vuit entraven a la final. Tampoc podran lluitar per les medalles les gimnastes Lénika de Simone i Laura Campos, que han tingut una estrena nefasta i, segurament, quedaran fora de les finals. En bàdminton, Yoana Martínez no ha pogut allargar la seva ratxa i ha dit adéu a la competició en perdre en setzens de final contra la indonèsia Maria Kristin Yulianti.

En ciclisme, la catalana Marta Vilajosana només ha pogut ser 55a en una prova de ruta marcada per la pluja i en què la britànica Nicole Cooke ha aconseguit l'or, la sueca Emma Johansson, la plata, i la italiana Tatiana Guderzo, el bronze. En judo, les actuacions han estat més que discretes i ni en la categoria masculina ni en la femenina hi haurà espanyols optant a les medalles.

La parella espanyola formada per Pablo Herrera i Raúl Mesa ha debutat amb victòria en la competició de volei platja. Els jugadors espanyols han derrotat per 2 sets a 0 (21-18 i 23-21) als estonis Kais i Vesik. Als Jocs Olímpics d'Atenes 2004 Herrera va aconseguir la medalla de plata per Espanya fent parella amb Javier Bosma.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut