Motociclisme

La pluja i l'asfalt humit marquen les hores prèvies al GP d'Alemanya de motociclisme

Marc Márquez porta una carrera curta al Mundial però aquest diumenge podria convertir-se en un nou referent de la història del vuitè de litre. El pilot lleidatà surt des de la "pole" al GP d'Alemanya de 125 cc a la recerca de la cinquena victòria consecutiva de la temporada. Si l'assoleix serà el primer pilot després Valentino Rossi el 1997 a signar una ratxa tan espectacular. El de Cervera ha dominat els entrenaments oficials i la qualificació tot i que tindrà en Pol Espargaró el seu màxim rival en la lluita pel triomf final. La pluja i la humitat de l'asfalt, però, es poden convertir en un enemic tan imprevisible com demolidor.

Actualitzat
Les precipitacions que han caigut a primera hora del dia damunt del traçat de Sachsenring han convertit el GP d'Alemanya del vuitè de litre en tota una incertesa. L'asfalt encara està moll i humit i això converteix l'elecció dels pneumàtics en tota una loteria. Un factor que pot ser determinant en el desenllaç d'una cursa en la qual Marc Márquez surt com a favorit. El lleidatà, primer, busca el seu cinquè triomf consecutiu de la temporada.

En MotoGP, Lorenzo també està disposat a marcar territori en el dia del retorn de Valentino Rossi en competició. El mallorquí surt de la "pole" amb Stoner, Pedrosa i Dovizioso com a màxims rivals per la victòria. En Moto2, Andrea Iannone ha demostrat al "warmup" que és el millor pilot a Sachsenring. Elias, tercer, busca un bon resultat per obrir forat al Mundial, del qual és el líder.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut