Sevilla

La pluja i el vent provoquen dos morts a Andalusia

Dos homes de 58 i 60 anys han mort durant les últimes hores a Andalusia pels efectes de la pluja i el vent. La primera víctima ha mort a San Martín del Tesorillo, a Cadis, a causa d'un cop de vent que se l'ha endut juntament amb la teulada del seu establiment quan intentava arreglar-la. A Paradas, a Sevilla, la víctima viatjava en un dels cotxes que es poden conduir sense carnet per una via de servei de l'A-92 i l'ha atrapat la crescuda de les aigües d'una riera que passa per sota la carretera. En diversos punts de la comunitat andalusa la pluja ha inundat garatges i el vent, amb ratxes de més de 80 quilòmetres per hora, ha causat destrosses en alguns edificis i desprendiments d'arbres i branques.

Actualitzat
El temporal de pluja i vent que afecta Andalusia ja ha causat tres víctimes mortals, després que dimecres un home va perdre la vida a Cadis en caure-li a sobre una bastida tombada pel vent.

A Galícia, una altra de les comunitats afectades pel temporal, recuperen a poc a poc la normalitat. Sobretot a la província de Lugo, on s'han desbordat rius que han inundat baixos i locals. A la Corunya, efectius de salvament continuen la recerca d'un pescador que va desaparèixer la tarda de dimecres, quan pescava a prop de la localitat de Praia de Campelo.
Anar al contingut