Barcelona

La pluja arriba amb força i obliga els bombers a fer algunes sortides al Vallès

Les intenses pluges que han caigut a Catalunya han obligat els bombers a fer algunes sortides, sobretot al Vallès Oriental i el Vallès Occidental. A Sant Cugat i a Terrassa s'ha hagut de tallar dos arbres pel perill que caiguessin. A la Roca del Vallès s'ha hagut de treure aigua d'una rotonda. Al Baix Llobregat s'han fet tres sortides. A Sant Feliu, l'acumulació d'aigua ha fet que els bombers haguessin d'actuar en un pas subterrani de Renfe. L'excés d'aigua també s'ha hagut de resoldre en punts de Gavà i Castelldefels.

Actualitzat
Les pluges també han inundat diverses carreteres a les comarques del Baix Llobregat i del Vallès, encara que no han causat danys d'importància.

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra han informat que les vies inundades han estat un tram de la C-245 al terme de Viladecans, una rotonda de la Roca del Vallès i part de la C-17, a l'altura de Montcada i Reixac entre els punts quilomètrics 5,50 i 6 en direcció a Barcelona, on ha calgut tallar un carril al trànsit per l'aigua acumulada.

També s'ha inundat el pas subterrani de Renfe de Sant Feliu de Llobregat, situat al carrer Estació, i els Bombers han hagut de tallar dos arbres afectats per les intentes pluges a Sant Cugat del Vallès i Terrassa.

En un restaurant de Castelldefels s'han acumulat trenta centímetres d'aigua, han informat les mateixes fonts.
Anar al contingut