Pla general de la visita a les obres de remodelació de les passarel·les d'accés a Riumar aquest dijous al matí. Imatge del 25 de gener de 2018.…
Pla general de la visita a les obres de remodelació de les passarel·les d'accés a Riumar aquest dijous al matí. Imatge del 25 de gener de 2018. (horitzontal)

La platja de Riumar estrenarà les passarel·les de fusta renovades aquest estiu

ACN Deltebre.-L'Ajuntament de Deltebre (Baix Ebre) preveu iniciar la pròxima temporada d'estiu amb totes les passarel·les de fusta de la platja de Riumar completament renovades. El Ministeri de Medi Ambient està executant en aquests moments la remodelació amb una dotació econòmica de més de 500.000 euros. Precisament, aquest dijous, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, han visitat les obres de substitució de la passarel·la central de la platja, de més d'un quilòmetre de llargada. Segons Soler, l'obra ha d'ajudar a dinamitzar el nucli de Riumar. Sierra, per la seva banda, ha remarcat la millora del servei per als usuaris d'una platja "referent" del delta de l'Ebre. El passat 1 de juliol es va inaugurar la primera fase amb la substitució de les passarel·les transversals. El govern espanyol ha invertit en total al voltant d'1 milió d'euros.

Anar al contingut