Barça

La plantilla del Barça fa un dinar de germanor a casa d'Abidal per donar-li suport

Després de l'entrenament d'aquest diumenge a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, la plantilla del Barça ha fet un dinar de germanor a la casa d'Éric Abidal per donar suport al jugador francès, que la setmana que ve serà operat per sotmetre's a un trasplantament de fetge. Les fotografies de la trobada les ha penjat José Manuel Pinto al seu compte personal de Twitter, tot i que poc després el mateix porter blaugrana les ha esborrat d'aquesta xarxa social vist l'enrenou mediàtic que ha provocat.

Actualitzat
A les fotografies, que les ha penjat José Manuel Pinto a la xarxa social Twitter, s'hi pot veure com els jugadors li han portat un pastís a Abidal, que ha agafat les regnes d'amfitrió i ha fet els honors de tallar-lo. En les altres imatges es pot veure com Piqué i el mateix Abidal han acabat a la piscina del francès tirats pels seus companys.

Després de l'enrenou mediàtic que han aixecat aquestes fotografies, poc després Pinto, que també ha desvelat que l'operació d'Abidal serà dimarts, quan el club encara no havia fet cap comunicat oficial, les ha esborrat del seu compte personal però ja era massa tard per evitar veure els futbolistes blaugrana en una trobada de caràcter privat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut