Foto aèria de la Plaça Major de Vic, aquest dimarts al vespre amb centenars de persones que fan cua per participar a la 'Botifarrada per la Dig…
Foto aèria de la Plaça Major de Vic, aquest dimarts al vespre amb centenars de persones que fan cua per participar a la 'Botifarrada per la Dignitat'. Imatge del 31 d'octubre de 2017 (Horitzontal).

La plaça Major de Vic s'omple amb la 'Botifarrada per la Dignitat'

Actualitzat

ACN Vic.-La plaça Major de Vic s'ha omplert de gom a gom aquest dimarts al vespre per celebrar una 'Botifarrada per la Dignitat'. És el nom amb què les entitats organitzadores, l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i Òmnium Cultural han definit un acte que servirà per recollir diners per a la caixa de solidaritat que els dos ens utilitzen en la defensa dels seus dos presidents, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Cal recordar que ambdós estan empresonats des de fa quinze dies de manera preventiva per l'Audiència Nacional en el marc d'una investigació pel delicte de sedició. La botifarrada popular ha estat acompanyada de les actuacions musicals d'artistes com Obeses, Oques Grasses, Nyandú, Quimi Portet, Guillem Roma, Paula Valls, La Iaia, Bonobos i Pep Poblet. La tradicional postal de la plaça Major de Vic s'ha vist alterada aquesta nit per una pancarta gegant amb l'efígie de Sànchez i Cuixart.

Anar al contingut