Manlleu

La Piara inaugura la fàbrica de patés més gran d'Europa a Manlleu

La Piara ha inaugurat un nou centre de producció a la Comella, a Manlleu, de 20.000 metres quadrats, que concentrarà les activitats industrials, d'investigació i desenvolupament i innovació de l'empresa i donarà feina a un centenar de persones. Amb aquesta nova factoria, que es converteix en el centre més gran d'especialització en la producció de patés de tot Europa, La Piara trasllada definitivament la producció dels seus patés, que fins ara es feien a les antigues instal·lacions situades al nucli urbà de Manlleu.

Actualitzat
A la Comella, La Piara produirà els més de quinze milions de quilos de paté que es distribueixen principalment al mercat ibèric. Es tracta dels productes Tapa Negra, el paté estel·lar de la companyia, Patés de Peix, Sabors Únics i Sabors Frescos. La planta, que ha suposat una inversió de setze milions d'euros, compta amb una maquinària moderna per elaborar aquests productes. Segons fonts de l'empresa, el paté Tapa Negra segueix un procediment "únic, desenvolupat amb tecnologia pròpia conservant d'aquesta manera tots els elements d'un producte artesà". Així mateix, la matèria primera que es fa servir per a l'elaboració dels productes prové majoritàriament de la comarca d'Osona. Fundada l'any 1923 a Manlleu, La Piara pertany al grup alimentari Nutrexpa des de l'any 1988. Actualment és la companyia líder del mercat de patés i pastes salades untables, amb una facturació l'any passat de 50 milions d'euros i una quota de mercat del 35%.
Anar al contingut