Barcelona

La pertorbació s'endarrereix i deixarà un dilluns plujós fins a la tarda vespre

El temps torna a canviar. El cel s'ha començat a tapar aquest diumenge cap al tard per les comarques del sud i ponent i els núvols avancen per tot Catalunya. Pot ploure a bona part del país, amb tempestes que podrien ser intenses al litoral de la costa central i al Pirineu de Lleida. El canvi de temps ha arribat una mica més tard del previst, se l'esperava aquesta tarda, i això farà que l'episodi de pluges s'allargui fins ben bé dilluns a la tarda.

Actualitzat
El matí es mantindrà gris i amb ruixats a bona part de Catalunya. Les comarques del sud i ponent seran les primeres a tornar a veure el sol, gràcies a les clarianes que s'obriran a partir de migdia. La resta del territori s'haurà d'esperar que la tarda vagi avançant abans de deixar els paraigües amb seguretat de no mullar-se.

Les temperatures, especialment les màximes, tiraran avall i pot nevar al Pirineu i Prepirineu per sobre dels 1.600 metres.

Dimarts
, amb la borrasca encara més llunyana, tindrem un ambient més assolellat, només amb possibilitat de nuvolades al Pirineu i prepirineu de Lleida. Les temperatures màximes pujaran a tot arreu i l'ambient serà calorós.

Dimecres i dijous
seran dies de més sol que no pas núvols, i també de temperatures caloroses.

Divendres
una cua frontal s'acostarà i podria deixar alguns ruixats cap al Pirineu occidental. 

Dissabte també veuríem més núvols i algun ruixat pel nord-oest.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut