La persecució dels cristians a l'Iraq, a "Signes dels temps"

Diumenge, a les 10.00, a TV3, "Signes dels temps" entrevista Jaume Vives, director del documental "Guardianes de la fe", que denuncia la persecució dels cristians de l'Iraq. El programa que presenta Francesc Rosaura també parla de la col·lecció de llibres Petit Fragmenta. L'església de Santa Maria de Palautordera és la protagonista de l'espai "Patrimoni".

Actualitzat

L'any 2003, a l'Iraq hi havia un milió dos-cents mil cristians. Ara només n'hi queden 300.000. El documental "Guardianes de la fe" vol denunciar la persecució religiosa dels cristians a l'Iraq i posar en relleu la seva vivència de fe. És el treball d'un grup de joves periodistes catalans que van passar un mes al Kurdistan iraquià. "Signes dels temps" entrevista Jaume Vives, periodista i director de "Guardianes de la fe".

Els llibres de Petit Fragmenta

"Signes dels temps" entrevista Inês Castel-Branco, editora i fundadora de Fragmenta Editorial amb qui parla de la nova col·lecció de llibres infantils Petit Fragmenta.

Santa Maria de Palautordera

L'espai "Patrimoni" visita l'església de Santa Maria de Santa Maria de Palautordera, un bon exemple de gòtic tardà on destaca el campanar de tres cossos, un d'ells circular i els dos altres hexagonals.

 

tv3.cat/signesdelstemps

facebook.com/signesdelstemps

twitter.com/signesdelstemps

Anar al contingut