Neus Bonet
Neus Bonet

La periodista Neus Bonet, de Catalunya Ràdio, guanya el Premi Femtalent 2018 de Comunicació

Femtalent premia les persones i organitzacions que treballen per promocionar la igualtat d'oportunitats i el talent femení.

Actualitzat

La periodista Neus Bonet ha rebut avui, 9 de març, el Premi Femtalent 2018 de Comunicació, en un acte celebrat al Parc Tecnològic de Barcelona Activa, per promocionar la igualtat d'oportunitats i el talent femení en la societat basada en el coneixement, on el talent és un element clau.

El femtalent fòrum és una trobada anual que enguany, en el seu desè aniversari, ha convidat a dones professionals de referència internacional per debatre sobre el paper de la dona en el món científic, tecnològic i de la innovació, i reflexionar sobre la seva participació en les professions del futur, on la tecnologia és clau.

Bonet, que actualment dirigeix i presenta l'informatiu "Catalunya migdia" del cap de setmana a Catalunya Ràdio, ha estat professora de ràdio a la UPF, i va tenir una part molt activa a l'inici de l'emissora Catalunya Informació i a iCat, l'any 1992. Ha dirigit i presentat diversos programes a Catalunya Ràdio ("L'aparador", "El matí de Catalunya Ràdio"), així com els informatius més emblemàtics de l'emissora, com el "Catalunya migdia". Durant alguns anys va ser directora de continguts d'Ona Catalana i directora de programes de Catalunya Ràdio. Ha obtingut diversos guardons per la seva trajectòria professional. Des del 2014 és també degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
 

catradio.cat

 

Anar al contingut