Maria Guixà
Maria Guixà

La periodista de Catalunya Ràdio Maria Guixà rep el Premi a la Comunicació Esportiva i Social

La Reial Federació Espanyola de Natació concedeix el guardó a l'exatleta i periodista esportiva per la seva contribució a difondre les activitats aquàtiques de la federació.

Actualitzat

L'exatleta i periodista esportiva de Catalunya Ràdio Marià Guixà ha estat guardonada amb el Premi a la Comunicació Esportiva i Social, que la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) li atorga en reconeixement a una "actuació exemplar" en la difusió de les activitats aquàtiques de la RFEN. El lliurament del guardó tindrà lloc a la seu del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid, el dissabte 7 d'octubre, durant la VIII Gala de la Natació.

En la seva trajectòria en el món de l'atletisme, Maria Guixà Solé va arribar a ser campiona d'Espanya promeses d'heptatló i de salt de llargada, va viure sis anys a la residència Blume i quatre al Centre d'Alt Rendiment (CAR). Com a periodista, va començar a treballar a Catalunya Ràdio a començament del 2008 seguint la informació del Barça, però ràpidament es va encaminar cap a l'atletisme i, sobretot, cap als esports aquàtics. Guixà ha cobert més d'un mundial de natació i ha acompanyat els èxits dels últims anys de la natació sincronitzada i del waterpolo català. Impulsora de l'etiqueta #fomentemwaterpolo a les xarxes socials, és una de les que més seguiment tenen entre els usuaris d'aquest esport.

Actualment, Maria Guixà presenta el programa "Tot gira migdia", l'informatiu esportiu que s'emet dissabte i diumenge, de 14.30 a 15.00, a Catalunya Ràdio.

La periodista va rebre el 2016 el Premi Mitjà de Comunicació, en el marc de la 9a edició dels Premis Dona i Esport, que atorga l'Institut Barcelona Esport de l'Ajuntament de Barcelona.

 

catradio.cat/totgiramigdia

 

Anar al contingut