EUA

La pel·lícula "Miami Vice" arriba als cinemes dels Estats Units amb bon èxit de taquilla

Als anys 80 lluitaven contra el crim organitzat des de la televisió i ara els policies Sonny Croquet i Ricardo Taps ho fan des dels cinemes. El primer cap de setmana d'exhibició als cinemes dels Estats Units ha estat tot un èxit: han recaptat 25 milions d'euros. A Espanya, la pel·lícula no arribarà fins a finals d'estiu. Llavors es podrà comparar els actors Colin Farrel i Jamie Foxx, protagonistes de la pel·lícula, amb els seus predecessors a la sèrie de televisió.

Actualitzat

En plena nit i a cops de puny es coneixien, l'any 84, una de les parelles més famoses de la televisió: Sony Crokket i Ricardo Tubbs, o el que és el mateix, Don Johnson i Philipe Michael Thomas, després de protagonitzar la primera d'una sèrie de persecucions contra el narcotràfic i el contraban d'armes.

Unes dècades més tard d'haver inspirat i produït la sèrie que va circular a tota velocitat per la petita pantalla durant cinc anys, Michael Mann l'ha dut al cine amb un desplegament de mitjans que supera els 100 milions d'euros. Sempre interessat en la línia estreta que separa els delinqüents dels seus perseguidors, el director torna a recollir aquest món obscur de negocis gens clars.

Colin Farrell és un Sonny Crocket més dur, més xulo, lluny dels Armanis i els colors pastel que va popularitzar el seu antecessor en el paper en l'època del videoclip i la televisió. Vint anys més tard, tot és més tòrrid, incloent-hi les històries d'amor, però, sobretot, l'escenari és més complicat i perillós, més real. L'oscaritzat Jamie Foxx, novament amb Michael Mann després de "Collateral", és un Ricardo Tubbs que trenca esquemes.

Aquella "Corrupción en Miami", d'acció trepidant, música, iots, cotxes, dones i droga, dóna pas a l'acció en un món més multiracial i multinacional també en el seu repartiment, que inclou la xinesa Gong Li i l'espanyol Luis Tosar. Un "Miami Vice" actualitzat que conserva l'ànima d'un original d'èxit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut