Sitges

La pel·lícula "Deixa'm entrar", una de les favorites al festival de cinema de Sitges

El director suec Tomas Alfredson competeix en el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges amb una pel·lícula que explica la història d'amor entre un nen maltractat i una vampiressa. El film, "Deixa'm entrar", és un dels favorits i aspira a algun dels premis que es lliuraran aquest dissabte. Al festival, també es pot veure "JCVD", on es presenta el costat més humà de Jean-Claude Van Damme.

Actualitzat

"Deixa'm entrar", que es podrà veure el proper any als cinemes de l'estat espanyol, va rebre a Sitges el Premi Méliès d'or concedit per la federació que engloba una vintena de festivals fantàstics europeus. La pel·lícula està basada en una novel·la d'èxit de l'escriptor suec John Ajvide Lindqvist i té com a protagonistes dos nens de dotze anys. El director veu la pel·lícula com "un balanç difícil entre una història d'horror i d'amor" i ha reconegut que el rodatge va ser complicat.

Al festival de cinema de Sitges, entre d'altres, també es pot veure "JCVD", una pel·lícula amb un 30% d'improvisació i on Jean-Claude Van Damme mostra la seva cara més humana. Al film, hi ha dues escenes totalment improvisades: una discussió entre Van Damme i el seu agent, on li diu que perd la custòdia de la seva filla i un monòleg que l'actor fa a càmera.

Anar al contingut