Londres

La pel·lícula amb les últimes imatges de Michael Jackson, al cinema el 28 d'octubre

Michael Jackson serà a la gran pantalla just quan es compleixin 4 mesos de la seva mort. Serà mitjançant la pel·lícula "This is it". El 28 d'octubre s'estrenarà a tot el món la cinta basada en els assajos que el cantant feia setmanes abans del seu retorn als escenaris. Els fans podran veure detalls del que haurien estat els 50 concerts que tenia previst fer a Londres al juliol. Hi participen també amics i col·laboradors i s'hi han inclòs seqüències en 3 dimensions.

Actualitzat
Kenny Ortega, amic, director creatiu i soci del cantant en aquest espectacle, ha estat l'encarregat de muntar les més d'un centenar d'hores de gravació dels assajos. Durant dues setmanes, la pel·lícula amb la música de Michael Jackson omplirà les sales de cinema arreu del món. Les entrades es posaran a la venda a finals de setembre.

"Els fans veuran en Michael com mai no l'havien vist abans", ha explicat Ortega, que va enregistrar gran part dels assajos fins pocs dies abans de la mort de l'artista.

Michael Jackson va morir el 25 de juny als 50 anys, menys de tres setmanes abans de la data d'inici dels concerts que havia anunciat a Londres. Els investigadors han considerat que es tracta d'un homicidi provocat per la intoxicació amb un analgèsic molt potent.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut