Un manifestant amb una imatge del popular Esteban González Pons.
La PAH ha recuperat aquesta forma de pressió als diputats.
Salt

La PAH convoca escarnis a les seus del PP després que els populars bandegin la dació al Congrés

Les plataformes d'afectats per la hipoteca de Catalunya qualifiquen de "vergonya" la proposta de reforma hipotecària feta pel Partit Popular perquè no inclou la principal reclamació inclosa en la iniciativa legislativa popular: la dació en pagament.

RedaccióActualitzat
Les plataformes d'afectats per la hipoteca (PAH) de Catalunya qualifiquen de "vergonya" la proposta de reforma hipotecària feta pel Partit Popular perquè no inclou, entre altres coses, la principal reclamació inclosa en la iniciativa legislativa popular: la dació en pagament.

Més d'un centenar de persones s'han reunit aquest dissabte al bloc ocupat de Salt, al Gironès, durant la trobada de les PAH catalanes. Un dels objectius que han acordat és fer concentracions massives davant totes les seus del PP dimarts a la tarda, coincidint amb l'inici del debat de la ponència al Congrés dels Diputats. La plataforma vol demostrar el seu rebuig a la nova llei hipotecària anunciada aquest divendres.

Criminalitzar els moviments socials

Les plataformes denuncien que s'intenta "criminalitzar" els moviments socials i que la policia catalana està per "defensar la ciutadania".

Les plataformes han respost al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, que ha assegurat que darrere de cada escarni hi haurà els Mossos, denunciant que s'està intentant "criminalitzar" els moviments socials. "La intenció és fer una cortina de fum per no parlar de la corrupció i els defectes del govern", ha destacat el portaveu de la PAH de Lleida, Eduard Baches.
Anar al contingut