Woody Allen passarà l'estiu a Sant Sebastià rodant el seu nou film (Reuters)
Woody Allen passarà l'estiu a Sant Sebastià rodant el seu nou film (Reuters)

Woody Allen rodarà nova pel·lícula a Sant Sebastià, amb Sergi López i Elena Anaya

El film el produeix Mediapro i l'actor català també compartirà cartell amb Christoph Waltz

RedaccióActualitzat

Woody Allen superarà el mig centenar de pel·lícules amb un film que rodarà aquest estiu a Sant Sebastià. A partir del 10 de juliol, el director nord-americà començarà a treballar en la seva nova obra, en la qual intervindrà l'actor català Sergi López, i tornarà a comptar amb la producció de Mediapro. Encara no té títol oficial però sí que se sap que el rodatge durarà fins al 23 d'agost.

 

 

El film serà una comèdia romàntica que narra la història d'un matrimoni nord-americà que assisteix al Festival de Cinema de Sant Sebastià. La parella queda enamorada del festival, del país i de la fantasia del món del cinema. Ella té una aventura amb un brillant director de cinema francès i ell s'enamora d'una bella espanyola resident a la ciutat.

 

Sergi López en el film "Staff only" (ACN)


Sergi López ja té una extensa filmografia, amb produccions catalanes com "Staff only", "La propera pell", "La vida lliure" i "Pa negre", i també d'internacionals com "A perfect day", "Western", "El laberint del faune" i "Harry, un amic que us vol".

L'actor vilanoví compartirà pantalla amb Elena Anaya ("Wonder Woman", "La serralada", "La pell que habito", "Lucía i el sexe"), Cristoph Waltz ("Un déu salvatge", "Django desencadenat", "Spectre" i "Maleïts bastards"), Louis Garrel ("Mal geni", "Les chansons d'amour", "Somiadors", "Un home fidel"), Gina Gershon ("Killer Joe", "Llaços ardents", "El Dilema" o "Cara a Cara") i Wally Shawn (un veterà intèrpret que ha treballat amb Allen en films com "Dies de ràdio", "Ombres i boira" i "Manhattan").

El soci fundador de Mediapro, Jaume Roures, ha destacat que l'empresa col·labora amb Woody Allen des de fa 14 anys i ha subratllat la "personalitat única" del creador de films mítics com "Manhattan" o "Annie Hall". Aquesta és la quarta col·laboració de Mediapro amb Allen després de "Midnight in Paris", "Coneixeràs l'home dels teus somnis" i "Vicky Cristina Barcelona".

De la fotografia del film que es rodarà a la capital guipuscoana se n'encarregarà Vittorio Storaro, un clàssic als equips de Woody Allen que ha treballat en més de 80 pel·lícules i ha estat guardonat amb tres Oscars.

ARXIVAT A:
CulturaCinema
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut