Barcelona

La noia morta a Nou Barris era politoxicòmana i tenia un fort cop al cap

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una noia al districte barceloní de Nou Barris. La víctima, de 26 anys i politoxicòmana, ha aparegut morta amb un fort cop al cap al pis on s'estava. L'autòpsia haurà de determinar la causa exacta de la mort. No es descarta que es tracti d'un nou cas de violència masclista, que seria el tercer a Catalunya en aquesta primera setmana del 2012. Tot i això, els Mossos mantenen obertes totes les hipòtesis.

RedaccióActualitzat
Fonts pròximes al cas han explicat que la víctima era politoxicòmana, com la seva parella, que ha fugit del pis que compartien a Ciutat Meridiana. Els Mossos d'Esquadra han arribat al domicili, situat al número 104 del carrer Pedraforca, alertats per una trucada. El cadàver tenia evidents signes de violència, d'acord amb les mateixes fonts.

Segons han explicat els veïns, la parella havia llogat el pis feia un mes i el compartia amb una desena de persones de diverses nacionalitats.

Si es confirma que ha mort en mans de la seva parella, seria la tercera dona assassinada aquest any, després dels casos de l'Ametlla de Merola, al Berguedà, i Girona.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut