Barcelona

La noia de la motxilla perduda en recupera el contingut gràcies a les xarxes

La persona que tenia l'ordinador i les càmeres els hi ha tornat perquè li ha "fet pena"

RedaccióActualitzat

La noia que havia perdut la motxilla i que més ha corregut per Twitter des de dilluns ha aconseguit recuperar-ne el contingut. Segons ha explicat a TV3 la mateixa Laia Junyent, una persona que s'ha mantingut en l'anonimat li ha tornat l'ordinador, el disc dur i les set càmeres compactes digitals que hi tenia a dins, on guardava el treball de final de carrera.

Segons la Laia, aquesta persona es volia quedar els dispositius, però s'ha decidit a tornar-los després de veure l'ampli ressò de la seva crida per Twitter i Facebook, on ha sumat més de 13.000 retuits i més de 7.000 comparticions.

L'únic que no li ha tornat ha estat la motxilla. La Laia no podia amagar la il·lusió:

"Em sento molt feliç perquè ho he trobat tot gràcies a la difusió que hi ha hagut i a tothom que s'ha implicat. Estic supercontenta. És que ni m'ho crec."

"S'ho volien quedar però han decidit tornar-m'ho perquè els he fet pena."

 

 

Aquesta persona i la jove estudiant de Comunicació Audiovisual s'han trobat al barri de les Corts de Barcelona, al mateix lloc on va desaparèixer la bossa. La Laia l'havia deixat als peus de la moto i es va adonar que no la tenia quan ja era a casa.

 


Entre els que havien difós la crida, els Mossos d'Esquadra, que van alertar que qui es quedés les pertinences podia incórrer en un delicte d'apropiació indeguda.

 

ARXIVAT A:
Viral
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut