Els Mossos impedeixen circular els vehicles de gran tonatge a la C-25 a Gurb
Els Mossos impedeixen circular els vehicles de gran tonatge a la C-25 a Gurb

La circulació es restableix a totes les carreteres a l'espera de la pròxima nevada

Els Mossos obliguen als camions i vehicles de gran tonatge a aturar-se a la C-25 a Gurb

Actualitzat

La circulació s'ha restablert a totes les carreteres a l'espera del nou episodi de neu que ha d'arribar les pròximes hores. No hi ha cap carretera tallada a causa de la neu. Només a la BV-5114 a Campins es necessiten cadenes.

 

 

La circulació s'ha restablert a la C-25 i ja no és necessari l'ús de cadenes però en algun tram es restringeix el pas de camions a Gurb.

 

 

 

A la C-17 el trànsit s'ha restablert totalment.

 

Els Mossos d'Esquadra aturen els camions a la C-25 a Gurb fins que les màquines llenvaneu netegin tots els carrils. Ara n'hi ha un d'obert que permet la circulació dels turismes sense necessitat de cadenes.

 

 

Es important tenir precaució per circular a les comarques més afectades per la neu: Osona, el Solsonès, el Berguedà, el Ripollès, el Bages, el Moianès, la Garrotxa i la Selva.

 

 

 

Fins a la matinada no ha pogut ser retirat el camió i els vehicles han pogut començar a avançar per un sol carril a la C-25 a Sant Bartomeu del Grau, on han passat la nit atrapats alguns conductors.

 

 

La circulació de camions també es va restablint en aquest punt de l'Eix Transversal.

 

 

 

Cadenes

Només és necessari l'ús de cadenes en una carretera secundària, la BV-5114 a Campins. En altres vies cal tenir precaució amb la neu i el gel a la calçada. La més important, la C-25, de Santa Coloma de Farners i Riudellots de la Selva a Gurb i Calldetenes.

 

Les màquines llevaneu treballen a tot el territori per netejar les vies i fer possible la circulació en tota la xarxa viària.

 

 

 

Avisos 112

Les trucades al telèfon d'emergències 112 per incidències relacionades amb la neu ha tingut el seu pic a la nit. Fins a les 7 del matí s'han rebut prop de 350 trucades, la majoria, 138, des d'Osona.

 

ARXIVAT A:
MobilitatTrànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut