Els pares i altres familiars de la nena morta a Santiago durant els funerals.
Els pares i altres familiars de la nena morta a Santiago durant els funerals. (Foto: EFE)
Santiago de Compostel·la

La nena trobada morta a Santiago va ser drogada i lligada abans de morir ofegada

Les primeres anàlisis que han fet els forenses han donat pistes sobre les circumstàncies de la mort de la menor, que era la principal beneficiària de l'herència dels seus avis materns.

RedaccióActualitzat
La nena de 12 anys trobada morta a Santiago de Compostel·la hauria estat drogada i lligada abans de morir ofegada. Així ho confirmarien les primeres anàlisis que han fet els forenses.

La investigació del cas també ha permès saber que la menor era la principal beneficiària de l'herència dels seus avis materns.

La Guàrdia Civil investiga ara si aquest podria ser el mòbil del crim. Mentrestant, també ha detingut el pare, al qual una anàlisi forense ha assenyalat com a implicat en el cas.

Els pares de la nena, que l'havien adoptada i que ara estaven separats, van presenciar aquest dimecres l'escorcoll d'una finca rural de la família de la mare. El cadàver es va trobar en una pista forestal del municipi de Teo, a pocs quilòmetres del centre de Santiago, on la mare de la nena té aquesta segona residència.

Les càmeres de seguretat de locals pròxims a la vivenda haurien permès comprovar la presència de mare i filla en un vehicle, després que la primera ja havia denunciat la desaparició de la menor.
Anar al contingut