Rialles contra bombes: el joc d'un pare sirià perquè la filla de 4 anys no passi por
L'Abdullah Mohammad i la seva filla Salwa (Font:@alganmehmett)

La nena i el pare que jugaven a riure amb les bombes per no tenir por surten de Síria

El govern d'Erdogan els ha portat a un camp de refugiats turc. Al nord de Síria hi ha un milió de persones desplaçades

RedaccióActualitzat

El seu cas es va fer famós fa només 10 dies: un pare de Síria va aconseguir que la seva filla de 4 anys es prengués les bombes que queien a prop com un joc alegre.

Ara, Salwa i el seu pare, Abdullah Mohammad, han aconseguit fugir de la zona de guerra, i són a Turquia, lluny de les bombes:

 

Ho ha explicat a Twitter Mehmet Algan, el periodista que va penjar a les xarxes socials el vídeo de Salwa rient amb les bombes que es va fer viral.

Segons publica el diari la Razón, que ha pogut parlar amb Abdullah, ara són al camp de refugiats de Reyhanli, al sud de Turquia, just a l'altra banda de la frontera amb Síria.

Segons sembla, ha estat el govern turc el que ha ordenat que els evacuessin de Sarmada, el poble a prop d'Alep on havien anat fugint de la zona d'Idlib.

També els haurien atorgat l'estatus de refugiats, i això els ha donat tranquil·litat:

"Ara estem legals aquí. La meva filla anirà a l'escola i tindrem una vida millor."

Abdullah s'ha mostrat agraït amb Turquia, també perquè aquest país ja ha acollit tres milions de compatriotes seus com a refugiats que han arribat durant els últims anys fugint de la guerra.

És un final feliç per a una família que ha pogut fugir de la guerra, però al nord de Síria hi ha encara un milió de persones desplaçades que fugen dels bombardejos.

 

ARXIVAT A:
Síria
Anar al contingut