Jocs Olímpics

La nedadora Mireia Belmonte aconsegueix la medalla de plata a la prova dels 200 metres papallona dels Jocs de Londres

La badalonina Mireia Belmonte va aconseguir la medalla de plata a la final dels 200 papallona, la primera que aconsegueix l'equip espanyol en els Jocs Olímpics de Londres. Belmonte va nedar de forma excel·lent la final, i va liderar la cursa quasi fins els últims metres on es va veure superada per la xinesa Liuyang Jiao. A més va batre el seu propi rècord d'Espanya amb un temps de 2.05.25. És la segona medalla de la natació catalana als Jocs després de la de Sergi López el 1988.

La catalana va anar en la primera posició en els passos pels 100 i 150 metres, però no va poder aguantar l'esprint final de la nedadora asiàtica que va acabar fent rècord olímpic (2.04.06). La tercera plaça va ser per la japonesa Natsumi Hoshi, amb un temps de 2.05.48.