Fotograma del film de terror 'Vuelven', dirigida per Issa López, que es podrà veure a la 25a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya …
Fotograma del film de terror 'Vuelven', dirigida per Issa López, que es podrà veure a la 25a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya en la secció 'Terror Llatí'. (Horitzontal)

La Mostra de Cinema Llatinoamericà crea una nova secció no competitiva dedicada al gènere de terror

ACN Lleida.-La 25a edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que se celebrarà a Lleida del 6 al 13 de juny, estrenarà la nova secció 'Terror Llatí' amb la qual el certamen vol fer una mirada al cinema de gènere de terror a partir de l'òptica llatinoamericana. En aquesta secció no competitiva es projectaran sis pel·lícules produïdes entre els anys 2017 i 2019, que han obtingut una gran acollida després del seu pas per diversos festivals especialitzats i que romanen inèdites comercialment a l'Estat. En concret, es podran veure dues produccions brasileres, una argentina, una cubana, una mexicana i una altra de colombiana. Les projeccions es faran als cinemes Funàtic de la capital del Segrià i seran presentades per l'actor i director lleidatà José Mellinas, especialista en aquest gènere.

Les pel·lícules que es projectaran en la secció no competitiva 'Terror Llatí' de la Mostra són 'Vuelven' (Mèxic-2017), dirigida per Issa López; 'Siete cabezas' (Colòmbia-2017), de Jaime Osorio Marquez; 'Morto nao fala' (Brasil-2018), de Dennison Ramalho; 'Abrakadabra' (Argentina\/Nova Zelanda-2018), de Luciano Onetti i Nicolás Onetti; 'O clube dos canibais' (Brasil-2018), de Guto Parente, i ¿Eres tú, papá? (Regne Unit-2018), del director Rudy Riverón Sánchez.

Anar al contingut