"LA MOSQUITERA", d'Agustí Vila, guanya el Premi Navaja de Buñuel a la millor pel·lícula espanyola del 2010.

"Versión española", Mahou Cinco Estrellas i SGAE van atorgar a "LA MOSQUITERA" el premi a la millor películ·la espanyola del 2010.

El guardó es va lliurar durant la festa que la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) va celebrar el 20 de juny.

Aquests dos nous premis s'afegeixen a la llista de guardons que el film ja ha obtingut, dels quals destaquen:

- l'Espiga de Plata i el premi a la millor actriu per a Emma Suárez, en la 55a Setmana Internacional de Cine de Valladolid.

- el Globus de Cristall concedit a Karlovy Vary en la 45a edició del Festival de Cinema de la República Txeca.

- el premi del jurat i el premi a la millor interpretació femenina entregats en la 17 edició del Festival Internacional de Cinema Mediterrani de Tetuan.


LA MOSQUITERA s'estrenarà a París a l'octubre. És una producció de Televisió de Catalunya i Eddie Saeta amb la col·laboració de TVE.


Sinopsi:
Una família benestant, inequívocament urbana, viu atrapada en el petit món que han construït a la seva mida. Cadascun dels membres lluita sol per salvar el que els justificaria. Lluís passa l'adolescència descobrint al voltant seu dones i homes culpables i innocents alhora.



Fitxa tècnica:

Guió i direcció:
Agustí Vila
Directora de fotografia: Neus Ollé
Música: Alfons Conde
Intèrprets: Emma Suárez (Alícia), Eduard Fernández (Miquel), Martina García (Anna), Marcos Franz (Lluís), Àlex Batllori (Sergi), Noa Schinnerling (Susanna), Geraldine Chaplin (Maria), Fermí Reixach (Robert) i Àlex Brendemühl (editor)

Anar al contingut