Edwards ha mort aquest diumenge per causes que no han transcendit
Edwards ha mort aquest diumenge per causes que no han transcendit (HBM-Picture Alliance)

La mort als 31 anys del youtuber i empresari musical Jamal Edwards sacseja el Regne Unit

Edwards va crear un canal per donar a conèixer nous talents de la música que va servir per catapultar artistes com Ed Sheeran

RedaccióActualitzat

Empresari, DJ, youtuber i celebritat dins la indústria de la música britànica, especialment la del rap o el grime. És Jamal Edwards i ha mort aquest diumenge amb 31 anys per causes que no han transcendit.

Va ser el fundador de SBTV, una plataforma online de música urbana que acumula 1,2 milions de subscriptors i que va ajudar a llançar les carreres d'artistes com Jeese J. o Ed Sheeran, a qui justament felicitava fa uns dies a través d'Instagram:


Jamal va tenir el primer contacte amb una càmera amb 15 anys, quan els pares li'n van regalar una i això va despertar la seva creativitat audiovisual. Justament, la seva mare, Brenda Edwards, presentadora del programa de televisió britànic "Loose women", ha confirmat la seva mort:

Per la seva aportació a la música, amb només 23 anys, el 2014, la reina d'Anglaterra el va nomenar membre de l'Orde de l'Imperi Britànic, distinció que va lluir a les seves xarxes:

Nascut a Luton el 1990 i criat a l'oest de Londres, també es va convertir en ambaixador del Prince's Trust, una organització benèfica dirigida pel príncep de Gal·les per ajudar joves emprenedors a crear les seves pròpies empreses.
 

Commoció al Regne Unit

L'anunci de la mort de Jamal Edwards ha sacsejat el Regne Unit. Les mostres de condol han omplert les xarxes socials. Així, des del compte oficial de Youtube, per exemple, han lamentat la defunció del jove empresari: "Hem perdut una llegenda. Jamal Edwards va ser una inspiració per a molts, donant suport a artistes i donant forma a la cultura":

També el club de futbol Chelsea, de qui va dirigir un vídeo que es va viralitzar el 2019, ha dedicat un tuit a Edwards: "Ens honra que formés part de la nostra família".

ARXIVAT A:
Xarxes socials MúsicaRegne Unit
Anar al contingut