Els viatges de l'Imserso es comercialitzaran a partir de setembre després de l'aturada per la Covid
Els viatges de l'Imserso es comercialitzaran a partir de setembre després de l'aturada per la Covid

La ministra de Turisme anuncia el retorn dels viatges de l'Imserso al setembre

Reyes Maroto demana als ciutadans que comencin a planificar les vacances d'estiu perquè ja hi haurà el 70% de la població vacunada

La titular del ministeri de Turisme, Reyes Maroto, ha anunciat el retorn dels viatges de l'Imserso el setembre. L'any 2020, el programa de viatges adreçats a persones de la tercera edat es va suspendre a causa de la pandèmia de la Covid.

El seu ministeri està perfilant el plec de condicions perquè es pugui aprovar aviat al Consell de Ministres la nova convocatòria.

Reyes Maroto considera important que els viatges es puguin començar a comercialitzar entre els mesos de setembre i octubre. Creu que aquests viatges seran una forma de compensar la gent gran, que és, diu, "la que més ha patit" la pandèmia i ara ja és el grup "més protegit" gràcies a la vacuna.

Començar a planificar vacances

La ministra ha demanat també a la resta de ciutadans que comencin a planificar i reservar les vacances d'estiu.

Maroto insisteix, com altres membres del govern de Pedro Sánchez, que a l'estiu ja hi haurà el 70% de la població vacunada i, per tant, es podrà viatjar amb seguretat.

En relació amb el passaport digital per viatjar a l'estranger, Reyes Maroto ha reiterat el compromís del seu govern d'activar-lo a mitjans de juny. Ha explicat, però, que la Unió Europea està treballant en el document perquè sigui comú entre els països de la UE i permeti la mobilitat en tot l'espai Schengen.

Per la ministra, la fi de l'estat d'alarma el 9 de maig és una "bona notícia" que significarà "veure la llum al final del túnel". Però no ha descartat que es fixin tancaments perimetrals concrets i puntuals si ho acorda la comissió interterritorial de Sanitat.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19Turisme
Anar al contingut