Fátima Báñez, a l'Escola d'Estiu del PP.
Fátima Báñez, a l'Escola d'Estiu del PP.
Punta Umbría

La ministra de Treball diu que Espanya s'ha rescatat a si mateixa

La ministra de Treball també ha vaticinat que aquest juliol es crearà ocupació i l'atur baixarà

RedaccióActualitzat


La ministra de Treball, Fátima Báñez, s'ha felicitat perquè, segons ha dit, les mesures plantejades pel govern central han aconseguit "que els espanyols ens hàgim rescatat nosaltres mateixos".

En la seva intervenció en la clausura de la X Escola d'Estiu del PP andalús a Punta Umbría, Huelva, Báñez ha dit que el 2011 "quan tothom demanava el rescat, dins i fora d'Espanya, Rajoy va dir que no, perquè els espanyols volem ser independents i ens rescatarem nosaltres mateixos".

La ministra de Treball ha afegit que les mesures plantejades "han fet que mirem el futur amb independència", després de prendre "decisions difícils per al bé d'Espanya i els espanyols", i per això es va emprendre "el conjunt de reformes més important de la història de la democràcia espanyola, pensant en l'ocupació i en les oportunitats de la gent".

Báñez ha aprofitat per criticar altres formacions polítiques, de les quals ha dit que només estan pendents "d'embolics interns, butaques i tripijocs", i ho ha contraposat als populars, que, segons ha afirmat, estan "amb les persones i els ciutadans, amb les persones, que és la 'p' de Partit Popular!"

Báñez també ha vaticinat que aquest juliol es crearà ocupació i l'atur baixarà i que aquest any es tancarà amb creació neta de llocs de treball. Ha recordat que actualment encara hi ha 4,5 milions de parats a l'Estat, però ha assegurat que quan acabi la legislatura hi haurà menys parats que quan el PP va arribar al govern.

Anar al contingut