Barcelona

La mesa electoral de l'Orfeó Català desestima els recursos del candidat Enrech

El procés electoral per presidir l'Orfeó Català continua endavant després que la mesa electoral ha desestimat la majoria de recursos interposats per un dels candidats, Enric Enrech. El president de la mesa, Antoni Dalmau, ha volgut aclarir que els comicis no s'havien impugnat, com havia informat en un comunicat la candidatura d'Enrech. Dalmau ha criticat les maneres d'Enrech, a qui ha retret que provoqui confusió sobre el procés electoral.

Actualitzat
La mesa electoral de l'Orfeó Català ha resolt en contra de la petició que formulava un dels candidats, Enric Enrech, perquè s'enviessin més paperetes electorals als socis. A més, també s'ha decidit que no es facilitarà l'adreça dels socis a l'aspirant Enrech perquè asseguren que això va en contra de la llei de protecció de dades.

En canvi, la mesa sí que ha atès la petició d'un sorteig per decidir l'ordre en què els candidats els reuniran amb els socis i els cantors de l'Orfeó. Precisament, el president de la mesa, Antoni Dalmau, ha explicat totes aquestes decisions i ha criticat les maneres de la candidatura d'Enric Enrech.

Dalmau ha negat que les eleccions a l'Orfeó Català s'hagin impugnat, com va anunciar la candidatura d'Enrech en un comunicat. El president de la mesa electoral de l'Orfeó Català ha criticat que es generi confusió sobre el mateix procés electoral.

Anar al contingut