Madrid

La meitat de joves d'entre 18 i 25 anys es connecten a internet de 4 a 6 hores

El 95% dels joves entre els 18 i els 25 anys es connecten diàriament a internet, i un 48% d'aquests internautes passen de quatre a sis hores navegant per la xarxa. Són algunes de les dades que es desprenen de l'estudi realitzat per l'empresa Panda Security, que reflecteix una tendència a l'alça en l'ús d'internet entre la població més jove. Pel que fa al tipus de pàgines que consulten, la recerca d'informació és el principal objectiu per al 97% dels enquestats, mentre que les xarxes socials com el Facebook o el Tuenti guanyen terreny i un 68% dels joves afirma participar en comunitats i fòrums. A més, un 61% utilitza internet per fer compres i un 34% també es dedica a jugar en línia.

Actualitzat
L'estudi de l'empresa Panda Security ha recollit els hàbits de més de 5.000 internautes d'entre 18 i 35 anys i els resultats posen de manifest que la franja d'edat compresa entre els 18 i els 25 anys són els usuaris més fidels a internet, amb un ús diari de la xarxa del 95% dels joves.

Preguntats sobre els llocs des d'on es connecten a internet, majoritàriament tots ho fan des de casa seva (un 97% dels enquestats), mentre que un 32% també navega des de la universitat i un 29% des de la feina.

Pel que fa als sectors que capten més clients entre els internautes, la venda de viatges (amb un 68%) i la venda d'entrades d'espectacles (un de cada dos joves). Altres articles adquirits a través d'internet són els llibres, CD i DVD (un 32%), hardware i perifèrics (21%) i la música en format MP3 o les pel·lícules (18%).

Respecte a la seguretat a l'hora d'utilitzar l'ordinador i navegar per internet, el 86% dels enquestats menors de 35 anys té instal·lat un antivirus i d'aquests, el 70% confessa haver piratejat aquest sistema. Un 80% també han afirmat haver estat víctima d'algun atac informàtic.
Anar al contingut