La Bussi vol fomentar l'ús del transport públic (Ajuntament de Sabadell)
La Bussi vol fomentar l'ús del transport públic (Ajuntament de Sabadell)

La mascota Bussi de Sabadell traspassa fronteres convertida en un mem viral

El ninot s'ha presentat aquesta setmana per promoure que els nens facin servir els autobusos per anar a l'escola o amb la família

Actualitzat

Transports Urbans de Sabadell ha jugat fort aquesta setmana amb la presentació de la mascota Bussi, per impulsar la mobilitat sostenible entre els nens de Sabadell. Els vídeos amb el ball de la Bussi han estat molt presents a les xarxes i no han agradat a tothom.

Molts han recordat aquests dies la controvertida campanya "Compra en Sabadell" de fa nou anys, quan un jove de la ciutat va fer la seva versió del "Gangnam Style", que també va tenir molt ressò a internet.

El que potser no imaginaven els responsables municipals de Sabadell és que la mascota s'arribaria a comentar des de Los Angeles o Escòcia.

L'usuari Huw Lemmey ha donat a conèixer Bussi en un tuit: "Vaig pensar que us agradaria saber que, aquí a Espanya, el servei d'autobusos de Sabadell ha presentat la seva nova mascota, Bussi", diu, i no s'ha equivocat, si ho jutgem pels mems de resposta o els comentaris que la qualifiquen d'"increïble" o "aterridora". En un dia, ha sumat més de 143.000 likes i 16.000 retuits.

 

 

 

 

 

En el marc de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, el Servei de Transport Urbà i Mobilitat de Sabadell va presentar aquest dijous la mascota que pretén fomentar l'ús de l'autobús, sobretot entre els més de 23.000 infants de la ciutat, per anar a l'escola o per a les activitats en família i contribuir així a reduir la contaminació.

Es tracta d'un projecte en col·laboració amb alumnes d'Il·lustració de l'Escola d'Art i Disseny Illa. En un principi, el disseny es va plantejar com un disseny gràfic, però l'empresa Transports Urbans de Sabadell es va animar a convertir-la en un ninot.

Poc després de presentar-se, ja va començar a córrer per les xarxes.

 

 

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials Transport públic
Anar al contingut