La mascareta impulsa un "boom" inesperat del negoci de l'estètica

Molta gent ha aprofitat que ha de dur mascareta per fer-se tractaments d'estètica o de dentista

Els negocis relacionats amb la bellesa han viscut un boom inesperat durant la pandèmia del coronavirus. Per exemple, molts han vist que era el moment ideal per posar-se ortodòncia, com explica Almudena Herraiz, ortodoncista de la Clínica Dental Abaden:

"Des del juny de l'any passat tenim el doble de volum de clients que demanen tractaments estètics i sobretot ortodòncies. El fet de portar mascareta els donava més autoestima."

La pandèmia també ha beneficiat els negocis de cosmètica. S'ha disparat sobretot la venda de productes per a la cura i higiene de la cara, més resseca aquests mesos per haver de portar mascareta.

Amb la pandèmia, molts han pensat que era el moment ideal per posar-se ortodòncia
Amb la pandèmia, molts usuaris han pensat que era el moment ideal per posar-se ortodòncia

Segons la patronal, durant la pandèmia un 70% d'empreses han augmentat la facturació i un 80% han augmentat plantilla:

Lluís Rodríguez, director de màrqueting de Bella Aurora Labs: "Hem continuat contractant gent, i els nostres plans d'inversió no els hem aturat. Tenim moltes incorporacions a l'empresa."

Ivan Borrego, director general de Beauty Cluster: "És un sector on és molt important la recerca i la innovació, i això l'ha projectat per competir internacionalment."

El bon moment del sector ha fet que nous negocis d'estètica aixequessin la persiana i això ha afavorit la contractació de personal.

El "zoom boom" impulsa els centres d'estètica

Altres negocis de sempre han notat un boom de feina en els últims mesos. És el cas de centres d'estètica que asseguren que els tractaments facials han incrementat impulsats pel "zoom boom", un fenomen que ha fet que la gent s'hagi vist molts més defectes en les videotrucades i hagi optat per fer-se uns retocs.

Rosa Deulofeu, propietària del centre d'estètica que porta el seu nom, apunta que la demanda s'ha duplicat:

"Tinc el doble de tractaments facials que abans. Treballar amb l'ordinador, mirar-se a la pantalla, s'han vist tots els defectes. Neteges de cutis, depilacions de cara, perquè amb la mascareta t'ho pots tapar millor..."

Per contra, el sector d'higiene i perfumeria preveu tancar l'any amb un descens del 5% de la facturació.

Els tractaments facials han incrementat impulsats per l'anomenat 'zoom boom'
Els tractaments facials han incrementat impulsats per l'anomenat "zoom boom"
ARXIVAT A:
Economia de butxacaCovid-19
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut