Als aparells de Norwegian deixa de ser obligatòria la mascareta a partir de dilluns 4 d'abril
Als aparells de Norwegian deixa de ser obligatòria la mascareta a partir de dilluns 4 d'abril

La mascareta deixa de ser obligatòria a tots els vols de Norwegian

Obligatòria des del juny del 2020, deixa de ser imprescindible per volar amb Norwegian independentment del país de destí

La companyia aèria Norwegian retira l'obligatorietat de dur mascareta a bord dels seus vols a partir de dilluns per la bona evolució de la pandèmia i la relaxació de les restriccions arreu d'Europa.

Serà el primer cop que els passatgers de Norwegian podran viatjar sense la mascareta des del juny del 2020. La mesura s'aplicarà independentment de l'aeroport de destí i a tota la xarxa de vols de l'aerolínia.

La companyia assegura que ha notat un "optimisme per tornar a viatjar" des que el 12 de febrer es van aixecar restriccions a Escandinàvia i confia en una recuperació general de la demanda.

Norwegian recomana a tots els passatgers dels seus vols que verifiquin els requisits vigents sobre la covid als països de destí, incloent-hi les escales, i deixa en mans del passatgers la responsabilitat del seu compliment.

L'aerolínia noruega no és la primera a eliminar l'obligatorietat de l'ús de la mascareta a bord a Europa. El requisit legal de fer servir mascareta ja s'ha eliminat a Anglaterra i Irlanda del Nord.

Seguint aquest exemple, a mitjans de març diverses companyies aèries angleses (Jet2, TUI Airways, British Airways i Virgin Atlantic) van eliminar l'exigència de portar mascareta als viatgers per als vols a Anglaterra i Irlanda del Nord. A l'aeroport londinenc de Heathrow no és obligatori portar-ne. Tampoc cal dur mascareta als aeroports danesos.

Passatges amb mascareta esperen un vol a l'aeroport del Prat
Passatgers amb mascareta esperen un vol a l'aeroport del Prat (EFE/ Enric Fontcuberta)

 

ARXIVAT A:
AeroportsCoronavirus Covid-19
Anar al contingut