Futbol

La mala situació econòmica del Pontevedra podria deixar el seu porter Dele al carrer

Lluny de l'opulència en la qual es mou la major part del futbol professional, molts són els equips modestos que intenten superar la crisi que els afecta. És el cas, per exemple, del Pontevedra. El club gallec milita a la Segona Divisió B i ja fa més de quatre mesos que no paga els sous als seus futbolistes. Una situació que està afectant especialment el seu porter suplent, Dele. El jugador nigerià, de 20 anys, està sense un ral i no pot ni pagar el lloguer del pis on viu. Si els problemes econòmics del club continuen, el jugador es podria veure al carrer.

Actualitzat
El jugador nigerià és qui pitjor viu aquests moments d'incertesa. El futbolista s'ha quedat sense un euro al seu compte corrent i els pocs estalvis que tenia els ha invertit en omplir la nevera i tenir quelcom per menjar fins a finals d'any. 

Dele està rebent l'ajuda d'algun dels seus companys però la seva situació podria agreujar-se encara més. El Pontevedra ha deixat de pagar el lloguer del pis on viu i el propietari l'està pressionant perquè ho faci ell. En no poder fer front al deute, el nigerià podria veure's al carrer literalment. L'única solució que té és marxar del club, donar per perduts els diners que li deuen i fitxar per algun altre equip que li garanteixi cobrar a final de mes.

Malgrat tot, el que més l'amoïna és no poder viatjar al seu país i, sobretot, no poder enviar diners a la seva família. És per això que Dele recorre a la seva fe com a únic consol que li queda, i resa a Al·là perquè alleugi aviat el seu calvari.
Anar al contingut