Bitllets d'euros
L'Agència Tributària de Catalunya publicarà la llista dels que deuen més d'un milió a la Generalitat
Barcelona

La llista de morosos de la Generalitat es publicarà a final d'any

El govern farà públics els noms dels contribuents que deguin més d'un milió d'euros a l'administració catalana

Pilar AbrilActualitzat

La Generalitat publicarà la seva pròpia llista de morosos a finals d'any. Així ho ha anunciat el vicepresident i conseller d'Economia, Pere Aragonès, davant la comissió d'economia del Parlament.

Com ja fa l'Agència Tributària espanyola, es faran públics per primera vegada els noms dels contribuents que deguin a l'administració catalana més d'un milió d'euros:

"A tots aquells que tinguin un deute o sanció tributària pendent per un import superior al milió d'euros, el 31 de desembre d'aquest any hi haurà una publicació del llistat de deutors tributaris, el mateix llindar que fan altres administracions tributàries, amb el mateix criteri."

És una de les 75 mesures incloses dins el pla de prevenció i reducció del frau fiscal que ha aprovat l'Agència Tributària per als propers quatre anys.


A més, s'intensificarà el control sobre sectors de risc, com ara l'immobiliari, el joc, les concessions administratives i les subhastes. En aquest sentit, es crea també un portal que permetrà fer de manera electrònica les subhastes públiques dels béns que s'hagin embargat.

Durant els quatre anys d'aplicació del darrer pla de prevenció, l'Agència Tributària de Catalunya va fer aflorar uns 750 milions d'euros de frau.

 

ARXIVAT A:
Frau fiscal
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut