Les professores de  la llar d'infants Els Malfargats de Rialp sortint d'excursió amb els petits l'1 de juny del 2020. (horitzontal)
Les professores de la llar d'infants Els Malfargats de Rialp sortint d'excursió amb els petits l'1 de juny del 2020. (horitzontal)

La Llar d'infants de Rialp aprofita la tornada al centre per fer més activitats de natura fora l'aula

Actualitzat

ACN Rialp.-La Llar d'Infants Els Malfargats de Rialp, al Pallars Sobirà, ha obert les portes aquest dilluns adaptant la programació educativa a les necessitats actuals prioritzant les activitats a l'exterior. Merche Sicilia, directora del centre, ha explicat que aprofitaran els recursos naturals que els ofereix l'entorn per estar més a fora de l'aula. El centre s'ha preparat per poder atendre als infants amb totes les mesures de seguretat i higiene i com a primera mesura els pares ja no poden entrar a la llar d'infants i són les professores les que els recullen i els donen la benvinguda a la porta. Els nens s'han separat per grups i s'han extremat les mesures d'higiene. El positiu d'aquesta situació és que ajudarà a "crear hàbits" als nens.

Anar al contingut