Els retards a la línia de Girona han afectat aquests passatgers de l'estació de Granollers. (Foto: ACN)
Els retards a la línia de Girona han afectat aquests passatgers de l'estació de Granollers. (Foto: ACN)
Catalunya

La línia de trens de Girona recupera la normalitat i es mantenen els retards a la línia 3

La circulació a la línia de trens a la línia de Girona ha recuperat la normalitat a les 11.15 hores després de registrar retards de fins a una hora i quart a causa d'una avaria elèctrica. Una part de la catenària del tram Vilamalla-Sant Miquel de Fluvià s'ha quedat sense subministrament elèctric, cosa que ha obligat a circular per una sola via en aquest tram. El primer comboi que s'ha trobat la incidència ha arribat a Barcelona amb 75 minuts de retard. On encara hi ha demores, de 15 minuts de mitjana, és a l'R3 per culpa d'una incidència a Mollet, ja arreglada. I s'ha restablert la circulació a l'R2 a Montcada i Reixac, que estava interrompuda a causa d'un atropellament.

Actualitzat
Els combois de la línia Barcelona-Girona-Portbou han circulat amb retard fins al migdia per la caiguda de tensió entre Vilamalla i Sant Miquel de Fluvià. L'Adif ha confirmat un retard de més d'una hora en el tren que viatjava en sentit Barcelona a les 6.52 h. Renfe ha hagut d'enviar-hi un tren alternatiu per transbordar els passatgers atrapats, que no han pogut continuar el viatge fins a Barcelona fins a les 7.54.

D'altra banda, continuen els retards, però en aquest cas d'uns 15 minuts de mitjana, a la línia 3 de Rodalies, a causa d'una incidència en el sistema de senyalització, a l'altura de Mollet, que segons la Generalitat ja s'ha solucionat.

La mateixa Generalitat ha informat que s'ha restablert la circulació a l'R2, que havia quedat interrompuda entre Montcada i Reixac i Barcelona a causa d'un atropellament a Montcada. El sinistre ha passat cap a les 9 del matí.

Aquests no són els únics problemes de mobilitat amb què ha començat el dilluns. Un atropellament lleu d'un vianant a la plaça Francesc Macià de Barcelona provoca que les tres línies del Trambaix circulin fora de l'horari habitual.
Anar al contingut