Barcelona

La línia 2 de Rodalies es restablirà dissabte entre Vilanova i Barcelona

Renfe ha assegurat que la línia 2 que uneix Vilanova i la Geltrú amb Barcelona es restablirà aquest dissabte. De tota manera, però, els viatgers que surtin entre Sant Vicenç de Calders i Cubelles haran d'aturar-se a Gavà i seguir amb autobús. Els usuaris de la línia 2 sud de Renfe tindran un tren cada vint minuts en hora punta i cada mitja hora la resta del dia. El Centre de Coordinació Ferroviària (Cecof) ha confirmat que aquest dissabte s'obrirà la via 1 del tram Sants-Bellvitge amb tres trens per hora fins a les nou del matí i dos trens per hora la resta del dia. Els horaris definitius del cap de setmana ja es poden consultar a la pàgina web de Renfe, on, a partir d'aquest divendres, ja hi haurà els horaris definitius de la setmana vinent.

Actualitzat
El director de Rodalies Barcelona de Renfe, Miguel Ángel Remacha, ha detallat en roda de premsa el funcionament ferroviari a partir de dissabte, quan es restableixi parcialment el servei a la 2. El pla varia depenent de l'estació d'origen i, de moment, no tothom podrà arribar amb tren fins a Barcelona.

Els que vinguin de més al sud, és a dir, de Sant Vicenç de Calders fins a Cubelles, faran el trajecte fins a Gavà. Allà hauran de fer transbordament i seguir amb autobús fins a Barcelona. En canvi, els usuaris d'estacions més properes com Vilanova, Sitges i Castelldefels sí que podran arribar directament amb tren fins a l'estació de Sants.

Segons els responsables de Rodalies, aquests canvis afectaran un 57% dels usuaris de la línia 2.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut