El pub on va ser detinguda la dona a Figueres
El pub on va ser detinguda la dona a Figueres
Figueres

La jutge passa a la DGAIA el cas de la dona que va deixar el nadó al cotxe

I el posa en coneixement del jutjat que porta un procediment per violència domèstica en què la dona és víctima i que va suposar donar-li la custòdia de la criatura

Actualitzat

La jutge de guàrdia de Figueres, a l'Alt Empordà, arxiva el procediment del cas de la dona detinguda aquest diumenge a la nit per haver deixat el seu nadó de vuit mesos en un cotxe mentre era en un bar prenent copes.

La jutge no ha obert la instrucció per un suposat delicte d'abandó, però posa els fets en coneixement del jutjat que porta el procediment de violència que la dona té obert i de la DGAIA.

En aquest cas, la detinguda és víctima de violència domèstica i el jutge va acordar la guarda i custòdia de la menor per a la mare i va considerar que, si s'obrís un segon procediment per abandó, podria interferir.

La jutge també posa el cas en coneixement de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de la Generalitat (DGAIA) "per si considera que ha de prendre cap mesura".

"Per tant, el procediment respecte dels fets pels quals va ser detinguda està arxivat, però sí que es posa en coneixement de les autoritats corresponents."

 

La dona, de 33 anys i veïna de Castelló d'Empúries, a Alt Empordà, va ser detinguda pels Mossos d'Esquadra per abandó de menors. La detinguda va deixar la seva filla de vuit mesos a dins del cotxe mentre ballava en un pub. En el moment de la detenció, la dona anava beguda.
Una testimoni va avisar que hi havia una nena de molt curta edat en un cotxe a la plaça del Sol de Figueres. El nadó, que està bé de salut, està amb uns familiars des que es va avisar la DGAIA i en mantenen la custòdia.

ARXIVAT A:
Violència masclista
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut