El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado (EFE)
El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado (EFE)
Madrid

La jutge del cas Cifuentes investiga també el màster de Pablo Casado

Casado, disposat a col·laborar amb la "màxima transparència" amb la jutge

RedaccióActualitzat

La jutge que instrueix el cas del màster de Cristina Cifuentes, Carmen Rodríguez-Medel, ha obert també una investigació per aclarir com va obtenir el mateix màster el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado. Casado va fer el mateix màster que l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, però uns anys abans.

Segons informa eldiario.es, la jutge ha ordenat que s'obri una causa separada per al màster de Casado després de les declaracions del director del diari, Ignacio Escolar, durant la seva compareixença als jutjats com a testimoni. La magistrada vol establir si hi ha hagut "continuïtat delictiva".

El vicesecretari de Comunicació del PP s'ha mostrat disposat a col·laborar amb la "màxima transparència" amb la jutge perquè ""tot s'aclareixi com més aviat millor".

"Màxima col·laboració i màxima transparència per destacar que l'important és que tot s'aclareixi com més aviat millor."

El vicesecretari de Comunicació del PP ha recordat que ja n'ha informat quan ha estat necessari i va presentar la documentació relacionada amb el curs que va fer el 2008 a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid, una titulació que suposa cursar 22 assignatures, de les quals n'hi van convalidar 18.

"Absoluta tranquil·litat. Vaig donar tota la informació que se'm va demanar per als mitjans de comunicació i vaig dir que estaria disposat a aclarir qualsevol extrem que se sol·licités des de qualsevol altre àmbit."

Entre la documentació que va presentar hi ha la inscripció, el pagament de convalidacions i 4 treballs amb els quals va evitar també assistir a les classes dels crèdits que no tenia convalidats.

 

 

El vicesecretari de Comunicació del PP va admetre que va cursar un màster presencial sense assistir a classe, sense presentar treball final i tampoc sense fer examen. Va afirmar també que va ser el mateix director del programa que va fer a la Universitat Rey Juan Carlos, Enrique Álvarez Conde, qui li va dir que ho fes així. Es tractava del mateix professor que va dirigir el màster de Cristina Cifuentes.

En tot cas, va assegurar que no va cometre cap irregularitat. També va explicar que el màster el va fer el 2008 no pel títol, sinó perquè volia accedir al doctorat.

Notícia relacionada: El postgrau de Harvard de Pablo Casado va ser un curs de 4 dies a Aravaca

ARXIVAT A:
PPCristina Cifuentes
Anar al contingut