Barcelona

La jutge amplia fins a 208 els imputats pel caos d'Iberia aquest estiu a l'aeroport del Prat

La jutge que instrueix el cas de la invasió de pistes de l'aeroport de Barcelona per part dels treballadors d'Iberia el 28 de juliol passat ha demanat a la Guàrdia Civil que interrogui 130 empleats més del servei de terra de la companyia. Amb aquestes citacions seran 208 els imputats per aquesta protesta, és a dir, tot el torn del matí.

Actualitzat
Novetats sobre el judici contra els treballadors de l'aeroport del Prat que el 28 de juliol passat van ocupar les pistes en una vaga salvatge que va obligar a anul·lar tots els vols. La jutge ha imputat 130 treballadors més per aquells fets, cosa que augmenta el nombre d'imputats fins a més de 200. Se'ls imputaran càrrecs de sedició, desordre públic i alteració de l'ordre públic.

El nombre d’imputats correspon al nombre total de conductors dels vehicles portamaletes de la companyia durant el torn de matí, que és quan es va produir la protesta. Aquests treballadors podran acollir-se al seu dret de no declarar, tal com ja van fer els seus companys, que es van negar a respondre les preguntes de la Guàrdia Civil al•legant deconèixer els motius pels quals se’ls havia citat.
Anar al contingut