Els soldats en missió internacional podran votar fins al 24 de setembre
Els soldats en missió internacional podran votar fins al 24 de setembre
Barcelona

La Junta Electoral accepta ampliar una setmana el termini de vot per als militars en missió internacional

A petició del Ministeri de Defensa, els militars en missió a l'estranger podran enviar el seu vot fins al 24 de setembre

RedaccióActualitzat

La Junta Electoral Central ha acceptat ampliar una setmana més, fins al 24 de setembre, el termini perquè els militars que fan missions internacionals puguin votar per correu en les eleccions del 27 de setembre.

A petició del Ministeri de Defensa, els militars que estiguin navegant o en missions internacionals tindran una setmana més per votar per correu.

Demà, dissabte, dia 29, s'acaba el termini per sol·licitar el vot per a la resta de ciutadans que de manera permanent o temporal són a l'estranger. Un cop rebin les paperetes podran enviar el vot fins al 17 de setembre. Per als militars en servei a l'estranger, el termini per enviar les paperetes de vot s'allarga fins al 24 de setembre.

L'anunci d'ampliació del termini de vot per als militars arriba poques hores després que la Junta Electoral va denegar a la Generalitat la possibilitat d'ampliar el termini per votar als catalans que són a l'estranger. La junta va rebutjar la petició al·legant que allargar el termini podria generar confusió i podria posar en risc l'arribada a temps dels vots.

Anar al contingut