El 4 de 9 sense folre de la Joves al Vendrell
El 4 de 9 sense folre de la Joves al Vendrell
Vendrell

La Joves es treu l'espina del concurs en una gran diada al Vendrell

RedaccióActualitzat

Una setmana després del Concurs de Castells de Tarragona, la Colla Joves Xiquets de Valls ha demostrat que les seves aspiracions de victòria no eren un somni irrealitzable. La Joves s'ha tret l'espina al Vendrell, en una gran diada de Santa Teresa.

Si fa una setmana va sortir creu, avui els ha anat tot de cara. Els de la camisa vermella han aixecat a la plaça vella del Vendrell dos dels castells més puntuats al concurs i ho han fet amb una solvència que ha demostrat que són una de les colles més en forma de l'actualitat.

Els de Valls han recuperat el 4 de 9 sense folre que fa una setmana van haver de desmuntar dos cops. L'han descarregat amb una solvència extraordinària:

La Joves també s'ha lluit amb un altre castell de màxima dificultat: el 2 de 8 sense folre. L'han carregat, però a la sortida de la canalla s'ha complicat i ha fet llenya.

 

 

La Joves ha completat l'actuació amb el 3 de 9 amb folre en primera ronda i el pilar de 6 per tancar una gran actuació.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona, ha escollit un dia per no arriscar. Venien amb baixes del Concurs de Castells i s'han centrat castells de nou de gamma bàsica, el 3 de 9 i 4 de 9 amb folre i el 5 de 8. Tot descarregat. Han tancat amb dos pilars de 5.

La diada ha estat històrica per la colla local, els Nens del Vendrell. Per primer cop en el seu currículum han descarregat el 7 de 8.

Els del Vendrell han completat l'actuació descarregant el 3 de 8 i el 4 de 8 i cinc pilars de 5.

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut